Professionelle Matterport optagelser

Giv købere, lejere og investorer en unik oplevelse

Med fokus på kundens behov og resultatorienteret tilgang er jeg klar til at bistå dig uanset hvilken branche, du er i. Ved hjælp af Matterports avancerede teknologi kan jeg skabe nøjagtige og detaljerede virtuelle oplevelser af ejendomme ned til mindste detalje.

Dette gør Matterport til en revolutionerende teknologi i byggebranchen, der gør det muligt at oprette nøjagtige 3D-modeller af ejendomme og dokumentere ændringer og fremskridt i renoveringsprocessen. Ved at have en virtuel fremvisning af ejendommen, kan potentielle købere og lejere få en følelse af ejendommen og dens potentiale uden at skulle tage en fysisk køretur.

Som en erfaren Matterport-fotograf med mere end 700 optagelser har jeg en dyb forståelse af teknologien og kan skabe kvalitetsoptagelser af forskellige typer ejendomme. Jeg har stor erfaring i optagelse og redigering af optagelserne, så de præsenterer sig indbydende og professionelt.

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skille dig ud på markedet med professionelle 3D-optagelser med Matterport. Klik her for at se det seneste eksempel på en komplet optagelse med menu og henvisninger.

 

Hvorfor Matterport optagelse

Matterport giver en meget detaljeret og realistisk fremstilling af et rum eller bygning, som giver kunderne en god idé om størrelsen, layoutet og finish på stedet.

Fysiske visninger kan være kostbare og tidskrævende, men med en Matterport optagelse kan kunderne undersøge stedet på eget initiativ og i deres eget tempo fra deres eget hjem, hvilket kan spare både tid og penge.

Matterport optagelser kan nemt integreres på din hjemmeside og sociale medier, hvilket kan øge synligheden af dit ejendom og måske føre til flere potentielle købere eller lejere.

At tilbyde Matterport optagelser kan give dig en konkurrencefordel i markedet, da det viser at du er opdateret med den nyeste teknologi og kan give kunderne en bedre service.

Matterport optagelser kan også bruges til at markedsføre ejendommen via andre kanaler, såsom brochurer og annoncer, da det giver en realistisk præsentation af ejendommen, som kan øge interessen for ejendommen.

3D kombineret med Drone

Du kan med fordel købe en kombi og dermed booste dit salg af dit hus eller din lejlighed.

Her er der lavet en Drone optagelse af Kristrup kirke og samtidig en 3D optagelse af kirken indvendig.

Der blev taget masser af lækre billeder af kirken og det er kun et lille udpluk der er blevet brugt, resten kan blive brugt i forbindelse med f.eks. Facebook eller andre SO-ME.

Du kan se optagelsen i fuld skærm her: Link til optagelse Kristrup kirke

Vil du ringes op?

Udfyld formularen her og bliv ringet op hvor vi tager en snak om jeres opgave. I kan også kontakte os direkte her

Kunstinstallationer og Matterport

Søren Solkær – Black Sun

I februar var vi i Herning og lave en 3D optagelse af Søren Solkærs udstilling, Black Sun.

Søren Solkær har fået meget ros for udstillingen, der stadig kan ses online her.

Udstillingen var tilgængelig fra 02.03.21 – 09.05.21, men du vil stadig kunne se udstillingen her.

Tryk play og se udstillingen, god fornøjelse.

Ring og hør nærmere Tlf 22228070

Se i nyt vindue her https://my.matterport.com/show/?m=ZcDTCXCjMhK

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at sende os en besked.

Du kan sende os en mail på johnny@22228070.dk eller bruge formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.