Et super værktøj til byggebranchen

Vi har specialiseret os i scanning af byggeprojekter og dokumentation, med fokus på renoveringer af ejendomme. Vores ekspertise har givet os mulighed for at stå i spidsen for afgørende projekter, herunder vores seneste involvering i SundSkole i Nykøbing Falster.

I en udfordrende situation, hvor den tidligere entreprenør gik konkurs, trådte vi til for at sikre projektets fortsatte succes. Vi har foretaget en omfattende scanning af hele skolen og har gjort resultatet tilgængeligt online. Dette har givet alle interessenter, herunder kommende entreprenører, bygherrer og myndigheder, mulighed for at få et præcist overblik over, hvor den tidligere entreprenør stoppede, og hvor arbejdet skal fortsætte for at afslutte projektet med succes.

Vores mål er at bidrage til en smidig proces og sikre, at projektet fuldføres i overensstemmelse med de nødvendige specifikationer og krav. Vi er stolte af at være en pålidelig partner i projekter som SundSkole og ser frem til at hjælpe med at nå dine unikke mål for dokumentation og optagelse af dit byggeprojekt.

Sund skole er en optagelse der dækker over 10.000 m2 og der er brugt Matterport kamera og Drone.

SundSkole på Lolland Falster

Herunder kan du se hele proceduren da Arkaden midt i Odense skulle laves om til Proud Mary.

Det hele starter med en Matterport optagelse.
Når optagelsen er i hus bliver plantegningerne derfra konverteret til Revit.
Tegninger kan også konverteres til Autocad eller SketchUp.

Derefter starter hele tegneprocessen.
Den er nem at tilgå da det hele nu er digitaliseret og er du en haj til programmerne, så er du hurtigt videre.

Vi står for hele processen omkring optagelse og konvertering og du kan regne med at tidsrammen er ca. 2-5 arbejdsdage afhængig af størrelsen på projektet.

For at opnå det bedste resultat skal vi have fri adgang til alle rum og alle arealer skal være fri for mennesker der kan forstyrre optagelsen.

Plantegninger

Plantegningerne er som standard ikke 100% målbare, men med en enkelt opmåling med en laser og konvertering med Bluebeam, så kan du regne med alle mål på plantegningen.

 

 

AutoCad & Revit

Når vi laver en Matterport optagelse, dannes der samtidig en punktsky.

Punktskyen dannes på baggrund af de tre lasere, som er placeret i Matterport kameraet. Disse lasere udsender millioner af målinger, som tilsammen danner punktskyen.

Punkskyen kan konverteres til en fil, som kan bruges direkte i AutoCad eller Revit.

I det store hele sparer du tid i hele processen, da det er langt hurtigere at opmåle med Matterport end med en laser og et stykke papir.